Het is zeker niet het eerste project met een nieuwe en nóg betere drone dat op Kickstarter verschijnt en waarschijnlijk ook niet de laatste. Toch is ook de CyPhy LVL 1 weer een drone die de moeite waard is om wat beter te bekijken.

Iedereen

CyPhy LVL 1 drone claimt de drone te zijn die geschikt is voor iedereen. Dankzij de simpele bediening in combinatie met de hoge kwaliteit opnames maakt de CyPhy LVL 1 luchtopname voor iedereen toegankelijk.

Nu op Kickstarter: CyPhy LVL 1 drone

Hexacopter

In tegenstelling tot de meeste concurrerende quadcopter modellen is de CyPhy LVL 1 een hexacopter met 6 armen. Door deze extra 2 armen is de drone extra stabiel wat resulteert in nog strakkere opnames.

Bediening

Dankzij de revolutionaire Level-Up techniek zweeft de CyPhy LVL 1 drone altijd stabiel door de lucht. Degene die meer acrobatische toeren met de drone wilt uithalen kunnen simpelweg de Level-Up functie uitschakelen zodat de drone ook loopings en rolls kan maken.

Nu op Kickstarter: CyPhy LVL 1 drone

Bediening

CyPhy LVL 1 bedien je via de eenvoudig te bedienen smartphone app. Dankzij de innovatieve Swipe-to-Fly functie heb je de drone letterlijk met één veeg over je scherm in de lucht.

Social media

CyPhy LVL 1 kan opnames direct uploaden naar social media netwerken als Facebook, Snapchat of Twitter. Nog voordat de LVL 1 geland is, hebben je vrienden al toegang tot je nieuwste beelden!

Geo-fence

CyPhy LVL 1 is uitgerust met Geo-fence technologie, dat je als gebruiker in staat stelt om een ruimte af te bakenen met onzichtbare hekken. Zo kun je eenvoudig een gebied afzetten waarin de CyPhy LVL 1 mag vliegen en de drone zal zich niet buiten het gebied begeven.Nu op Kickstarter: CyPhy LVL 1 drone

Batterij

Een volledig opgeladen batterij van de CyPhy LVL 1 resulteert in meer dan 20 minuten vliegtijd.

Camera

De CyPhy LVL 1 beschikt over een camera die video registreert in 1080p HD kwaliteit. Ook kun je foto's maken met een resolutie van 8 MP. cyphy-lvl-1-drone-uavcyphy-lvl-1-drone-uav

Crowdfunding

CyPhy Works, opgericht door iRobot's mede-oprichter Helen Greiner, is vorige week begonnen met een crowdfunding-campagne om de LVL 1 te realiseren. Via Kickstarter vraagt CyPhy (uitgesproken als 'Sci-Fi') om een bedrag van 250.000 dollar om de productie te kunnen starten. In de eerste dagen liep de teller al aardig op en het lijkt erop dat de CyPhy LVL 1 binnenkort werkelijkheid gaat worden. Tot 18 juni 2015 kun je vanaf 495 dollar één van de eerste CyPhy LVL 1 drones reserveren door de inzamelingsactie te steunen.

4 Reacties

  1. Marc

    Een gevalletje slimme marketing vanuit iRobot...

  2. dr0nie

    Ik vind het er anders wel heeel vet uitzien! Even sparen :) :)

  3. wim

    Mooi apparaat

  4. paul

    ik vind het fijner om met een controller te werken. is dat ook mogelijk?

Plaats een reactie