LAG (Like After Gravity) is uniek. LAG is innoverend. LAG trekt de aandacht. Maar waarom? Het is een serie van 3D Robotics, een fabrikant van onbemande luchtvaartuigen. Dit is al uniek te noemen aangezien de meeste drone fabrikanten zich niet bezig houden om drones op deze manier te gebruiken. Daarnaast is de serie uniek en innoverend omdat de serie volledig is opgenomen 3D Robotic's Solo drones en GoPro camera's.

Inhoud

LAG is een Sci-Fi thriller die op wereldwijde schaal opgenomen wordt en gaat over de voor- en nadelen van buitengewone krachten. Een ander hoofdonderwerp van de serie is een nieuw tijdperk dat ontstaan is voor de beschaving vanwege het verdwijnen van de zwaartekracht.

De serie

De beelden zijn opgenomen door het eigen video productieteam van 3D Robotics in samenwerking met regisseurs en gebruikers van de 3DR Solo op een globale schaal. Volgende week verschijnt de serie voor het eerst op het YouTube-kanaal van 3D Robotics en de komende 6 series worden gelijkmatig verspreidt over de nog komende maanden van 2015.

Totaalpakket

3D Robotics wil met deze serie laten zien dat je niet alleen mooie foto's kunt schieten met de 3DR Solo. Het is een totaalpakket voor videoproductie die eenvoudig in je rugzak past. Daarnaast is hij ook nog goed betaalbaar. De kosten van deze serie gingen voornamelijk naar het reizen om op globaal niveau te kunnen filmen. Voor het filmen zelf heb je slechts een 3DR Solo, een GoPro Hero, extra batterijen en een editing software. 3dr-solo-specs3dr-solo-specs

0 Reacties

    Plaats een reactie