Afgelopen weekend stond de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van Bright Day. Tijdens dit tech-event konden bezoekers de nieuwste technologische snufjes aanschouwen, Fifa spelen, drone racen en nog veel meer. Ook werd bekende YouTuber Casey Neistat geïnterviewd door de mannen van Bright. Tijdens het interview haalde Vince Irie een streek uit en liet hij zijn micro drone boven het podium vliegen.

Droneracen

Vince Irie was aanwezig op Bright Day om het drone racen te presenteren aan de toeschouwers. Twee dagen lang wist hij de bezoekers alles te vertellen over drone racen en waarom het zo gaaf is. Daarbij vroeg de dronepiloot ook YouTuber Casey Neistat om een kijkje te komen nemen bij het drone racen. Hier ging Neistat helaas niet op in waarop Vince besloot het drone racen naar hem toe te brengen.

Trollen

Terwijl Bright presentatoren Merijn en Erwin Casey Neistat het hemd van het lijf vroegen kwam de drone van Vince Irie vlak boven hun langs gevlogen. Vince keek live mee met de drone via zijn FPV-bril. Neistat zag de drone dichtbij komen en wilde hem uit de lucht pakken. Gelukkig is Vince ervaren genoeg om dit te ontwijken en hij houdt de drone veilig in de lucht. Na afloop loopt hij nog even naar het podium om te laten zien wie er achter de stunt zat.

Bright Day

Bright Day trok het afgelopen weekend ruim 22.000 bezoekers en is daarmee het grootste tech-event van Nederland. Formula FPV en #rotorlife verzorgde het droneracen tijdens de beurs. Daar werd op beide dagen door verschillende piloten continu geracet op een gaaf parcours met LED gates en rookmachines. Het publiek kon van achter het net live meekijken door de camera's van de drones.

Vince Irie trollt Casey Neistat tijdens Bright Day 2017

0 Reacties

    Plaats een reactie